Един от най-желаните столични ергени Христо Сираков отново скандализира обществото. Видният плейбой бе засечен преди ден на поредното парти в компанията на сина си. Малкият Кристиян и бизнесмена посетиха откриването на нов столичен клуб. И доста изненадаха присъстващите с появата си в бара. В последно време малчуганът доста често обикаля с баща си из нощните заведения в София. Докато бизнесменът се развлича в компанията на млади красавици.

Под въпрос остава как майката на малчугана Ирен Онтева допуска сина й да обикаля по клубовете през нощта. Това не е първият път, в който столичния бизнесмен води със себе си сина си, но съвместните им излизания из нощна София определено възмутиха доста родители.
За щастие този път Сираков не бе оставил наследника си в компанията на оскъдно облечени танцьорки, както преди няколко седмици. Компания на бизнесмена и сина му правеше мис България 2011 Ваня Пенева. Красавицата също бе сред гостите в клуба и почти цяла вечер не се отдели от Сираков.Двойката многократно вдига наздравици и тостове, докато цялата маса бе отрупана с алкохолни напитки.

Решението на Сираков да запознае сина си отрано с нощния живот в столицата, обаче предизвика доста реакции в мрежата. Много от потребителите са на мнение, че е недопустимо толкова малко дете да обикаля късно вечер по клубовете.

източник: kliuki.net

Leave a Comment