Устатата водеща е доста далеч от днешната си визия и самочувствие на красавица

Венета Райкова е сред най-обсъжданите лица в медийното пространство. Нахаканата водеща успя да си извоюва репутация на една от най-известните блондинки в страната като наред с това има самочувствие и на една от най-красивите българки. Как обаче е стоял въпросът преди години?

От kliuki.net се добрахме до малко известна снимка на “горещата” водеща от далечната 1992 година. Тогава Венета изглежда по доста по-различен начин от сега. Настоящата блондинка е с гарвановочерни коси, а вместо загарът, който демонстрира сега, кожата й е мъртвешки бледа. Истински потрес обаче предизвикват рунтавите вежди на звездата. “Явно още не е познавала за козметичните салони”, смеят се форумци.

Въпреки вида си, нетипичен за днешните стандарти, изглежда Венета все пак е била считана за красавица още преди 21 години. През въпросната 1992 година водещата печели конкурса “Мини мис България”, който е еквивалент на “Мис България”, но за жени, които са по-ниски от 1.70 метра. Кадърът, който ви показваме, е именно от този конкурс.

Малко след като го печели, Венета се насочва и към телевизията. Журналистката става част от екипа на “Цветовете на нощта”, откъдето всъщност започва и кариерата й, която продължава и до днес.

източник: kliuki.net

Leave a Comment