Плеймейтката Николета Лозанова „зашлеви“ грубо своя фенка. Моделката си пусна снимки, на които се фука с новата си почивка и предизвика недоволство сред почитателите си. Потребителка дори я разкритикува, че подобно поведение от нейна страна е крайно неуместно, а футболната съпруга не й остана длъжна.

В отговор на резкия коментар Лозанова отговори: И какво, да линчуваме красивите и богатите, защото на вас госпожа, не ви е дошъл цикъла…? … Вместо да мразите и обиждате, по-добре ходете на някакви процедури за отслабване, че имате огромна нужда от тях“, написа тя.

Заяждането между двете отприщи вълна от гневни коментари под снимката. Почитателите на Николета скочиха да я защитават, докато други я упрекнаха, че наистина прекалява с парадирането си. Трети се опитаха да играят ролята на миротворци, като в същото време пак се подиграха  с моделката.

„Истински богатите хора с класа никога не правят такива демонстрации. Оставете момичето да си избива комплексите. Всеки може вече да направи разлика между оригинал и реплика. Животът на Николета е реплика на живота на жените, на които тя се възхищава, но до които никога няма да стигне.“, пише друга.

Трети пък видяха в снимките на Николета опит да копира Алисия. И я посъветваха да се откаже от напъните си да я стигне. Вместо да си замълчи, както обикновено обаче, футболната съпруга започна да избухва и то доста гневно.

Leave a Comment