Откакто гръмна скандалът с раздялата на Николета Лозанова и Валери Божинов, Алисия е особено активна в социалните мрежи. Певицата не спира да публикува в профила си във Фейсбук изявление колко е щастлива и колко добре се чувства.
Пълен потрес обаче предизвикват снимките й, които според феновете, са си откровено кифленски. “15-годишна тийнейджърка да се снима така – ок. Обаче жена, претендираща да има стил и класа – пълен смях”, коментират форумци.


Алисия си дава вид, че не й пука от коментарите. Един от последните й фотоси обаче тотално я изложи. На него певицата за пореден път е направила отвратителната “патешка” физиономия с устните си, недоволстват феновете. И не само това. На кадъра изглежда, сякаш звездата на Ара има огромен мустак. “Малеее, какъв е този кошмар. Май е пропуснала да отиде на козметик”, възмущават се онлайн потребителите.
Други обаче побързаха да защитят любимката си, твърдейки, че това, което всъщност изглежда като тлъст, черен мустак е просто игра на светлината, заради физиономията, която е направила изпълнителката. “Ами така й се пада тогава, като ще се прави на кифла. Нормално е да стане за смях”, подхилкват се форумци.

източник: kliuki.net

Leave a Comment