Изпълнителката си пусна за първи път снимка без грим и току-що станала след сън. От седмици фолк дивата закача феновете с разни замъглени кадри, на които е без макиаж. Този път обаче реши да застане пред обектива без капчица грим.

Видно е, че Преслава направо е неузнаваема. Феновете й едва успяха да я познаят. „Личи ми, че още ми се спи“, със смях разказва фолк звездата. И допълва, че почти няма време за сън.

Изпълнителката се щракна през мобилния си телефон, а фотосът разбуни духовете в мрежата. С хлътнали бузи, изпито лице и огромни очи, Преслава просто не прилича на себе си.

Изпълнителката издаде, че често изглежда така, тъй като почти не намира време за сън. По време на импровизираната си фотосесия Преслава споделя, че бърза, тъй като съвсем скоро лети за Франция, където има участие в Париж.

Преслава за първи път се престраши да се покаже през феновете си рошава и без грим. Изпълнителката никога не се е смущавала от външния си вид, но въпреки това, визията й смути мнозина. Все пак феновете защитиха любимката си, че изглежда всякак прекрасна. Макар форумци доста притеснено да коментират, че продължава да е плашещо слаба.

източник: kliuki.ws

Leave a Comment