Все още колебаещият се дали е „принц” или „принцеса”, се пусна в мрежата само по розов халат

Азис се чуди, чуди какво да измисли и хоп…цъфна като една Венера! Само, че не се засне като палава богиня, родена от морската пяна, а като един истински мачо, който излиза от банята…в розов халат!

Най-шарената пеперуда в шоубизнеса ни има определена слабост към „случайно изпуснатите” в мрежата снимки. Виждали сме го „по пищов”, тъкмо когато беше станал Азия Ротшилд, в слама – по времето когато кавалерстваше на Николета по клиповете…Сега явно просто е решил да провокира малко медиен шум около себе си.

Участието му в „Къртицата” не отбеляза очаквания потресаващ ефект около името му. В крайна сметка, това не е „ВИП Брадър”. Николета си има редовно ефирно време, други хора са в центъра на вниманието. Плетат се и се разплитат интриги, стават бурни скандали и драми, а и от конкурентните телевизии не остават назад.

На наш Васко какво му остана?! Да се снима по единия розов халат в тясна хотелска стая, пък ако ще да се разчуе!

Пак добре, че не е вмъкнал и снимка с готин мъж от мрежата и да каже, че му е гадже. Уви, в постелята му прави компания само лаптопа, както се вижда. Дано лятото му донесе успех, че какво друго му остана да покаже?!

източник: kliuki.ws

Leave a Comment