Мис България 2013 отново заслужи титлата най-красива миска. Красавицата Нанси Карабойчева си пусна снимки в социалната мрежа, на които е без капка грим и изглежда сякаш току-що се е събудила. Фотосите направо взривиха Фейсбук. А феновете на Нанси заявиха, че тя е направо прекрасна.

„Просто сияе!“, „Прелестна е!“ „Най-красивата Мис България“, „Нашето момиче е най-красиво“, коментират със задоволство фенове в мрежата.

След спорния на избор на някои победителки през годините Нанси се превърна във всеобща любимка. Дори Мис България 2009 Антония Петрова, която е известна с доста острите си изказвания за някои свои наследнички, заяви, че Нанси е истинска красавица.

Независимо от злополучното си представяне на Мис Свят, Нанси е една от малкото, чиито неуспех на конкурса не се посрещна с присмех и подигравки. Мнозина съчувстваха на Мис България, тъй като до последно държеше първото място за вота на публиката и буквално отвя конкуренцията в лицето на над 130 красавици.

В последствие стана ясно, че по-политически причини родната хубавица бе детронирана, макар и незаслужено. И не успя да влезе в челната десетка. Родната аудитория обаче бе категорична, че нашето момиче е било едно от най-красивите сред всички участнички.

Самата Нанси наскоро показа, че титлата не е всичко за нея. Тя прегърна каузата с бездомните животни, а семейството й дори специално изработи къщички за някои от тях.

източник: kliuki.ws

Leave a Comment