Съпругата на Тервел Пулев–Диана Ненова се присмя на Лияна. Изпълнителката, която всячески се увърта около мъжа й не притеснява никак волейболната националка. „Не ме занимавайте с някакви си Лияни, с Тервел сме си заедно“, заяви със смях чаровницата.

Половинката на спортиста в момента е в Турция, където тренира. И коментира, че няма намерение да се занимава с фолк дивата. Диана опроверга слуховете, че ще влезе в Къщата и ще разбие Лияна. В момента тя е насочила цялото си внимание към кариерата си и не се интересува от отношенията на певицата с мъжа й, пишат от hotarena.net.


Според запознати Тервел, всъщност не се интересува от певицата, а само си играе с нея. И вече на няколко пъти я унижи жестоко, пред всички. Всеки словесен дуел обаче приключваше в леглото, а фолк дивата става все по-дръзка.
Жената на Тервел обаче на бърза ръка разпердушини певицата, заявявайки, че не вижда в нейно лице никаква конкуренция. Близки до Диана са на мнение, че той изключително много държи на нея, за да се отнася сериозно с певицата.
„Само си играе с нея, накрая ще я зареже“, коментират фенове в социалната мрежа. Според тях фолк дивата няма никакви шансове да го спечели и след излизане от шоуто ще се окаже сама.

източник: kliuki.net

Leave a Comment