Японска певица с интересния псевдоним Ванила Шамю ще прави световна кариера. Тя обаче е преценила, че монголоидните черти на лицето й не работят в нейна полза и е дала мило и драго да се промени.

Ванила наела най-добрите пластични хирурзи в Страната на изгряващото слънце и след 30 операции заприличала, както сама казва, на французойка. Лицето на новата Барби струва 130 000 долара.

Днес тя е съвършена като порцеланова кукла, пишат от woman.ru. Макар да има великолепен глас, Ванила Шамю не напредвала особено заради неатрактивната си външност. Момичето просто не било хубаво дори по азиатските стандарти. Детската му мечта била да стане модел – но едва стигнала до певица в провинциално градче. Грубите черти на лицето и недостатъчно дългите крака буквално я спъвали на всеки кастинг.

В дома на родителите й имало порцеланова кукла – колекционерска фигурка от серия, популярна като “френски кукли”. Ванила неистово желаела да прилича на порцелановата кукла. Започнала с вирнатото носле и широко отворените очи, но не спряла дотук.

Последвали импланти на гърдите, липосукция, силикон в устните, вграждане на изкуствени ресници. И това не е целият списък!

Сега вече Ванила Шамю никак не прилича на японка. И всъщност е постигнала целта си: след такива неистови усилия тя е достатъчно популярна да я канят на концерти в цяла Япония.

Мислите ли, че това е всичко? Не – не е! Сега живата кукла Ванила се подготвя за операция по удължаване на краката! С новите си дълги крака тя вече ще се устреми да превземе целия свят!
Ще успее ли?

източник: kluiki.bg

Leave a Comment