Захари Бахаров, който се превъплъти в ролята на Иво Андонов в „Под прикритие”, побърка обожателките си в мрежата

Иво Андонов с коса! Чудо невиждано, което събра очите на фенките му.

Актьорът Захари Бахаров не винаги е бил гологлав и с визия на бос също като героя си от „Под прикритие”. В някои роли той се е превъплъщавал със съвсем друг стил, което е напълно разбираемо.

Тази снимка обаче обра овациите в мрежата, а обожателките му се надпреварват да пишат, че тук вече е невероятен пич. „Така вече е красавец!”, „Колко е различен с коса!!!”, „На мен ми харесва повече без нея!”, „Така прилича на брат си Явор!”, гласят отзивите.

Определено ще се съгласим с последното, защото на това фото Захари изключително много напомня на брат си Явор Бахаров. Обикновено двамата е трудно да бъдат сбъркани, защото не си подражават във външния вид, но в случая спокойно може да стане грешка.

На кадъра виждаме Захари от сцена в българския филм „Дзифт”, а до него е манекенката Таня Илиева, която също играе в продукцията. Още след премиерата Бахаров беше обявен за новия секссимвол на родното кино, но тази му слава окончателно се затвърди, когато завладя публиката като Иво Андоновв „Под прикритие”.

Източник: kliuki.net

Leave a Comment