“Мис България” 1996 Жени Калканджиева сменя професията. Водещата на „Съпругите“ се появи на купона по случай рождения ден на дискотеката на Коцето и показа, че има талант за фолк певица.

Жени дори се включи в импровизирано трио с Коцето и Райна, като изпълни заедно с тях няколко парчета. А ентусиазирани фенове я посъветваха направо да сменя професията и да се преквалифицира във фолк звезда.

Самата Жени до такава степен се развихри, че освен певческите си заложби, показа и че знае целия репертоар на фолк певците. Което само още повече убеди феновете на Райна и Константин, че би имала незабавен успех като фолк певица.

В последно време водещата все по-често кани в студиото на съпругите изпълнителки от чалга бранша, с които е доста близка. И нищо чудно да реши да се пробва, макар и на шега като певица. „Пее доста по-добре от Николета Лозанова във всеки случай“, коментират форумци. И са на мнение, че при един своеобразен музикален дуел между двете победител определено ще е Жени.

Засега Калканджиева май ще се задоволи само с импровизирани изяви на музикалната сцена. Но нищо чудно някой ден да реши и по-сериозно да хване микрофона, надяват се феновете й, пишат от lifestyle.bg.

източник: kliuki.bg

Leave a Comment