Жени Калканджиева е скарана жестоко с мъжа си Тачо.

Чашата преляла, когато миската се напи като мотика в “Къртицата”  и започна да обижда Марина и Велислава.  Тогава Тачо бил поканен да присъства на лайфа, в който обсъждаха поведението й, но отрязал продуцентите. Още по-зле, той отрязал и жена си.

Тя го помолила по телефона да дойде, но той й отказал. Каквото си дробила, ще си го събраш.  Аз не съм длъжен да идвам да мета след теб. Попитах те сигурна ли си, че ще издържиш в такова предаване и ти каза да. Не ме интересува, че си се изнервила, не ме интересува, че не издържаш психически. Това не ти дава право да пиеш, да обиждаш хората, да им крещиш и да се излагаш- И ако се погледнеш каква грозна гледка си отстрани, сигурно ще откажеш алкохола за цял живот, крещяр той. Ти си длъжен да дойдеш, всички ще имат защитници, аз също трябва да бъда защитена от човек, който ме обича, скимтяла Жени. Тяма да ти направя тази услуга. Няма да се резиля заради теб, защото няма да мога да те оправдая. Нищо не може да оправдае пиянството и обидите.  Обичам те, но точно от обич ще те оставя да се оправяш сама, защото това е най-поучителното за теб. Да се видиш отстрани и да прецениш има ли някой, който наистина ще те защити и заслужаваш ли защита. Знаеш ли как се почувствахме ние със сина ти, докато те гледахме, изревал Тачо и й праснал телефона.

Той наистина не се появи на лайфа и остави Жени да се пържи на бавен огън с възпитателна цел. Явно неговата постъпка имаше ефект, защото в момента Жени е по-ниска от тревата, не пие, не спори с никого и даже избягва камерите.

източник: skandalno.net

Leave a Comment