„Няма да се развеждам, а ще живеем разделени, за да разберем какво правим – липсваме ли си, или не. Сега живеем заедно, говорим си. В една връзка, в която има и дете, то играе роля. В момента за мен най-важното е да си дадем почивка. Аз не съм ревнива, не съм живяла с мисълта, че аз самата, просто аз не съм убедена, че цял живот мога да бъда вярна“, обясни през сълзи Жени Калканджиева по Тв7.

Тя разкри, че съпругът й Тачо не и е искал прошка. „Вижте, прошка и не може да се даде. Няма за какво да се иска прошка. Изневярата не е причината, тя е капака на тенджерата, черешката на тортата. В основата ни е неразбирателство, тотално неразбирателство“, добави Жени.

Калканджиева призна, че се чувства властна като жена, но последната година нещата не са вървели добре. „Той е добър баща и добър домакин, но това не ме задоволява, защото аз имам повече изисквания. През последната година нещата не вървяха добре. Аз съм популярна, а на него му е трудно да живее с това. Това, което се пише, му влияе. Доста по-млад и е телец, а характерите ни са различни“, добави още Жени.

Изповедта на Жени Калканджиева в TV7 приключи с рев и напускане на студиото. Докато обясняваше на Катерина Евро, Жана, Мая Савова и Ива Екимова, че смята популярността си за част от причините за раздялата с Тачо, миската силно се разстрои. Масло в огъня наля Катето Евро, която със своя драматизъм успя да изкара на показ и сълзите й.

„Това ще бъде една любов, която никога няма да приключи. Ние, щем-не щем, трябва да живеем като родители“, сподели Жени. Тогава от Катето Евро се изтръгна сърцераздирателния вик: „Тачо, взимай един букет и идвай!“.

Това накара Жени Калканджиева да се разплаче и да избяга от камерите. Тя се скрин в еди ъгъл на студиото, за да скрие сълзите си. Катето се оправда с това, че не е добре с нервите и отиде да си разбърка соса бешамел.

След няколко минути Жени се върна на диванчето, където получи извинения и от Мая Савова. „Извинявай, че те разплакахме“, опита се да я утеши тя.

Поуспокоената манекенка разказа, че синът й Жорко още не осъзнава какво се случва. Причината е, че Жени и Тачо още живеят заедно. Това, обаче, ще приключи до 2-3 дни. Майката и синът й ще останат в сегашното си жилище, а таткото ще замине за известно време. Той изрично настоял да е извън България.

източник: pik.bg

Leave a Comment