„Ще съдя медията, отговорна за разпространяването на лъжите и клеветите за мен!“ С тези думи Анелия не само опроверга слуха за оралната й афера с покойния Георги Илиев, но и обяви война на първоизточника на гнусната клюка.

Кой обаче е подшушнал тази лъжа, питаме ние от HotArena.net. Няма и съмнение, че „информаторът“ е зложелател, който иска да злепостави Анелия.

До Горещата арена достигна слух, че скандалната новина била изтървана от устата на Галена. Двете фолк диви отдавна си имат спречквания и често си разменят подмятания в медиите. Жената на вафления бос Галин и друг път е заплитала интриги около Анелия.

„Галена да не пуска такива слухове, че и да има пари вафления бос, пак могат да я осъдят“, коментират и интернет потребители на сайта ни.

Тихата война на шумните фолк диви

Припомняме, че преди време между Галена и Анелия избухна тиха война. Галена обвини публично колежката си, че в говорила против нея пред други хора. Злословенето на Анелия стигнало до ушите на Галена, която не се поколеба да я разобличи пред медиите.

„Няма да коментирам този цирк. Някои хора се опитват да си правят пиар на мой гръб“, каза тогава Анелия.

Случката е доста отдавна, но само преди няколко дни Галена напомни за нея в „Поверително от N.L.“. „Истината е, че Анелия е от много години на сцената, но последно време беше пренебрегната. Може би в желанието си да бъде оценена се е настроила към хора, които са по-напред. Тя си позволи да говори срещу мен, аз разбрах и й казах очи в очи, че не й прави чест“, отново върна лентата назад Галена.

Фенове смятат, че томахавката е заровена само привидно и жената на Галин още има зъб на Анелия. Според тях това е причината да пусне грубият слух.

Но дали тя е източникът на интригата, не можем да твърдим със сигурност.

Източник:hotarena.net

Leave a Comment