Актьорът Станислав Яневски разкри причината да се раздели с девойката, станала известна като Българската Барби. Той разкрива разочарованието си Айджан Али. „Всичко започна случайно след няколко върли опита от нейна страна, аз да я забележа по разни заведения, където сме се засичали. След време се разприказвахме и във Фейсбук. Там се започна с илюзиите, лъжите и целият театър от нейна страна, за да ме заинтригува. Доста време продължи цялото това писане и замайване, че дори имаше желание да се обвържем във Фейсбук, разказва актьорът от „Хари Потър“ пред BLife.

Представи ми се като много ученолюбива, кротка, не ходеща по мъже, напълно реална и естествена, което се оказа тотална заблуда. Няколко пъти я питах за моментна нейна снимка, тъй като тя не беше в България, но отговорът бе все един и същ – визията ли била най- важното нещо, не ми ли стигали снимките й, което започна да ме съмнява, че нещо не е както трябва, продължава Стан.

След известно време тя се върнала в България и двамата се видели на живо. Държанието й беше на нестабилно, недорасло момиче, което ми се появи на срещата с 16 – годишна палава дискотечна приятелка, спомня си актьорът.

Виждахме се няколко пъти след това, при което постоянно имаше състояния на нестабилност, постоянно недоволство от живота и въобще от каквото и да е, и тотални системни лъжи за какво ли не. В крайна сметка с това момиче не съм имал нищо, а просто ми беше интересна няколко дни“, заяви той.

Стан е категоричен, че той я е оставил, а тя го молила с куп обещания за подобрения в поведението и начина и на мислене.

И едно друго изказване от нейна страна, че не можела да страда по човек, с когото не се била дори целувала с език. Ами как да се целува като първо не може и не знае как, второ това е тема табу и трето след като „дори не се е целувала“, за каква връзка с мен пледира?“, пита Яневски.

„Не била правила секс с мен понеже „тя не била искала“. Тя искаше ужасно много, но само на думи. Изпада в страхова невроза при допир по бедрото, а какво остава някъде другаде. По този начин убива желанието за каквото и да било. Има визия на развратница, но това е за да съблазнява мъже, като реално показа фригидно, страхливо, изпадащо в състояния на несвяст момиче, разкрива още Яневски.

И отсича: С това фотошопско Барби не съм имал нищо и никога. Комично е да се твърди, че си имал с някого връзка при положение, че си на 20 години, а той на 28 и дори не си се целувала с език, правила секс или каквото и да е от случващите се неща в една истинска пълноценна връзка, допълва той.

източник: blitz.bg

Leave a Comment