ПИК пак позна – Би Ти Ви махна Ани Салич от новините, за да я…разкара съвсем!

Любимката на зрителите няма да се появи скоро на екран с новото си шоу. Партньорката на Юксел Кадриев наскоро бе свалена от вечерните новини, уж за да води собствено предаване – „Вокс попули”, но остава и без него! Това разкрива в новия си брой седмичник №1 „Ретро“.

Авторската й рубрика трябваше да стартира миналия четвъртък и да замени турския сериал „Огледален свят”, който до момента имаше най-висок рейтинг в медията. В програмата на телевизията рокадата бе обявена официално, но Ани Салич така и не се появи на екран. Вместо това бяха излъчени два епизода от сапунката, заради свалянето на която Би Ти Ви бе залята от обаждания и писма на недоволни зрители.

Броженията сред публиката обаче не са единствения повод сериалът да продължи да се излъчва, а стартът на „Вокс попули” да бъде отложен за неопределено време. Хора от медията разкриват, че истинската причина е пълният провал на авторите на предаването. Готовият продукт бил толкова слаб, че шефовете на медията категорично отказали да го пуснат в ефир в този вид и ще се правят куп промени, преди да види малък екран.

Още повече, че в момента конкуренцията е ожесточена с излъчването на „ВИП брадър” по Нова и те не можели да си позволят да рискуват с нов и некачествен продукт. От друга страна „Огледален свят” има твърда публика и е ясно, че ще се гледа чак до финала, който ще е след около месец.

източник: pik.bg

Leave a Comment