Валерия Лукянова е сред най-обсъжданите жени в цял свят. Украинката доби световна популярност с манията си да заприлича на жива кукла Барби, заради която се подложи на не една и две пластични интервенции. Изглежда обаче на моделката й е писнало от хилядите сравнения с пластмасова кукла и е решила да се завърне към естествената си визия. Доколкото това е възможно след корекциите, разбира се.

Валерия реши да се покаже без пластовете тежък грим, с които бяхме свикнали да я виждаме. Със съвсем малко спирала и гланц за устни украинката действително няма нищо общо с изкуствено изглеждащото създание от преди. А феновете са просто очаровани от новата й визия. “Прекрасна си!”, “Така без грим си просто невероятна”, “Усмихвай се по-често, много си красива”, са само малка част от възторжените коментари по адрес на моделката.

Въпросните снимки са от личния архив на звездата, които тя е направила на плажа по време на последната си почивка. Естествено, личи си, че кадрите са дело на професионалист, но фактът, че на тях Валерия изглежда като нормална жена няма как да бъде пропуснат.

А дали решението е временно или моделката все пак няма да се сдържи и ще се завърне отново към външността на Жива Барби, предстои да разберем.

източник: kliuki.net

Leave a Comment