Валерия Лукянова е сред най-коментираните жени в цял свят. Украинката, която стана известна с манията си да заприлича на жива кукла Барби, не спира да експериментира с външния си вид. Моделката, която по принцип се подвизава като блондинка, реши да направи рязък завой във външния си вид и да заложи на катранено черен цвят за косата си. Новият й вид обаче не предизвика очаквания от нея ефект сред феновете й.

Дори напротив. Вместо да изпаднат във възторг от визията на любимката си, онлайн потребителите демонстрираха неприкрит ужас от новата Валерия. “Не мога да преценя дали е сладка или плашеща, по-скоро плашеща”, “Ужас, върни си русия цвят”, са само част от отзивите на втрещените почитатели.

Действително, снимката на украинката не е сред най-добрите й попадения. Не може да се пренебрегне обаче фактът, че ъгълът, от който е направен кадъра, също не е в услуга на моделката. Ако се беше снимала нормално най-вероятно щеше да си изглежда красива, размишляват феновете.

При всички положения обаче голяма част от форумци не са в особен възторг от Живата Барби. “Някакво пластмасово чудовище, брррр”, коментират потребителите.

източник: kliuki.net

Leave a Comment