Преслава стигна толкова далеч с диетите и драстичното отслабване, че вече едва върви. Това коментираха фенове по време на едно от последните й участия в столичен клуб, видя Kliuki.net.
Тялото на изпълнителката е толкова изнемощяло, че бе видно как едва върви. Според някои причината за болнавата й походка са твърде високите токове, но масовото мнение е, че краката на Преслава просто вече не я държат.


Експевицата с най-голям бюст в чалгата изпълни парчето на Азис „Сен Тропе“, което предполага много танци, чупки в кръста и кючеци. Преси видимо се опитваше да постигне ефекта, но по всичко личеше, че едва танцува. Краката й се кривяха, а някои фенове дори се притесниха, че може всеки момент да се строполи на сцената.
Нещо повече. Гърло номер 1 на поп фолк май вече и тук загуби позициите си. Освен че Преслава вече не е певицата с най-голямата гръдна обиколка, дивата не е и на първо място по глас. Драстичното отслабване неминуемо се е отразило и на гласовите й качества. По думите на повечето й феновете Преслава дори си позволявала да фалшиви на места, което доскоро беше немислимо за певица от нейния ранг.
Вижте сами във видеото по-долу. Предупреждаваме: първо намалете силата на звука!

източник: kliuki.net

Leave a Comment