Бившата модела Лили Клисуранова роди син на сикаджийския наследник Жоро Главата. Той кръсти детето на баща си Стоил Славов, изтъкнат бос от групировката СИК.
Лили Клисуранова е модел на „Плейбой”. Кариерата й на красавица започва с короната „Кралица на красотата” преди 6 години. Отличието й проправя път към известното мъжко списание. Тя е на корицата на „Плейбой” през юни, 2007 година.
Лили Клисуранова

Близки до Жоро Главата разказват, че напористият колекционер на красиви момичета доста се е постарал, за да се вмъкне в леглото на Лили Клисуранова. Тя има зад гърба си дългогодишна мръзка със столичен бизнесмен, който много трудно я е прежалил и с нежелание я отстъпил на Жоро Главата.

Лили Клисуранова е чаровна, умна, притежава истински дамски финес и от нея лъха на открит сексапил. Тя не е като другите красавици – споделят близки до сина на Стоил Славов. Именно заради тези си качества хубавицата е провокирала интереса на столичния плейбой, който пък в миналото си имаше връзка с Николета Лозанова.В модния бранш твърдят, че Лили Клисуранова е едно от най-атрактивните лица в бранша.

източник: kliuki.bg

Leave a Comment