Стелла Ангелова сама се прецака дни преди финала на “Денсинг Старс”. Каскадьорката си повярва толкова много, че си позволи да покаже неприличен жест към Калин Сърменов, видя се в лайфа снощи. Наглото й поведение съвсем естествено получи и своето адекватно отношение от страна на журито, които нарочно занижиха оценките на звездата от съпричастност към колегата си.

И това се оказа само първата крачка от отмъщението за самозабравилата се звезда. В интервюта за “На кафе” веднага след края на снощното предаване, Калин Сърменов и Алфредо въобще не се опитаха да скрият неприязънта си към грозната постъпка. Алфредо в прав текст заяви, че танцът на каскадьорката е бил перфектен, но той нарочно й е дал толкова ниска оценка. “Това е шоу за танци, тя се забравила”, категоричен е чаровният кубинец, възмутен от жеста на Ангелова.

Лично засегнатият Калин беше още по-краен в изказването си. „Стелла Ангелова демонстрира нисък морал, лош вкус и елементарност човешка”, заяви директорът на Сатиричния театър. И добави, че е разочарован, че Стелла е на финала и се надява зрителите да не гласуват за нея в петък.

Дори обичайно сдържаната Галена Великова беше шашната от скандалната постъпка. Професионалната танцьорка е категорична, че подобно поведение не прилича на звезда с претенциите на Стелла и не бива да се поощрява от зрителите.

Единствено Илияна Раева се опита да замаже положението и да оправдае любимката си, твърдейки, че Стелла не била показала жеста с лошо.

източник: kliuki.net

Leave a Comment