В опита си да изпъкнат сред колежките, звездите на компанията се бяха стъкнали в безумни тоалети

Концертът по случай 12-я рожден ден на телевизия Планета беше сред най-чаканите от почитателите на поп фолка събития. Естествено, звездите на компанията се бяха стъкнали подобаващo, знаейки, че имат само няколко минути на сцената, за да покажат най-доброто от себе си. Някои даже се бяха пооляли в стремежа си да изпъкнат.

От kliuki.net проучихме мненията на феновете и съставихме класация на най-безумните тоалети и съчетания, които видяхме на сцената на Зала 1 на НДК. Ето ги и „отличничките“.

1. Андреа – госпожицата редовно присъства в класациите по кич. За концерта половинката на Кубрат Пулев не изневери на мотото си – „колкото повече, толкова повече“. Певицата се беше издокарала с полупрозрачна рокля, естествено с много камъни по нея. Съчетана с груби ботуши. Да не забравим и короната, за която звездата отнесе доста подигравки.

2. Цветелина Янева – полата на звездата щеше да й стои чудесно, ако беше с 10-на килограма по слаба. Вместо това коженият тоалет едвам удържаше напращелите бедра на изпълнителката и аха да се скъса всеки един момент, видяха зрителите.

3. Емилия – странната дълга рокля на още по-странен принт изобщо не се понрави на феновете на хубавицата. „Много зле, прилича на папагал“, коментират форумци.

4. Джена – елегантната червена рокля с цепка със сигурност би била много по-изящна, ако певицата беше пропуснала огромното украшение на деколтето си. „прилича на висулки на полилей“, изумени са почитателите.

5. Анелия – стегнатото тяло на звездата стоеше добре в късата рокличка с дантела по края. Какво обаче правят тези груби, ужасни кубинки на краката на певицата? „Толкова ли няма едни нежни токчета“, дивят се потребителите.

6. Роксана – поредната „кралица“, която реши да се появи с корона. И нелепо жълто наметало. За капак певицата се беше стъкнала в изрязано боди, което не беше никак благосклонно към доста едрите й бедра.

7. Мария – тук с пълна сила важи максимата „парите купуват дрехи, но не и стил“, коментират феновете. Половинката на Християн Гущеров се появи с тоалет, който със сигурност е дизайнерски и доста скъп. Никой обаче не й беше казал, че модата с половината обръсната глава мина отдавна.

източник: kliuki.net

Leave a Comment