Валери Божинов се превърна в поредния достоен носител – призьор на статуетката „Златен скункс”, която му бе връчена последния петък от репортер на „Господари на ефира”. Играчът гушна своята нова придобивка по време на тренировъчно занимание с „Локо” София, където по всяка вероятност ще продължи кариерата му.

Официално Божинката получи награда заради окончателния му провал във футбола, след като бе позорно изгонен от „Спортинг” Лисабон. Още през март миналата годна BBC го обявиха за един от най – големите футболни провали, нареждайки го в челните позиции на своята антикласация. В действителност обаче нещата стоят по различен начин.


Близки до футболиста издадоха, че гаврата е дело на вече бившата му половинка, която именно подшушнала на сценаристите да го „наградят” и да го изложат пред цяла България. Този хитър ход плеймейтката направи, след като Валката обяви официално пред медиите преди 5 дни, че е сам и действително няма жена до себе си.

„Останах сам, няма жена. Сега ме интересуват единствено две неща: децата и кариерата. Хлапетата са най – важни от всичко, за тях давам и живота си ако трябва. Не желая медиите да пишат за семейството ми или за мен, още по – малко за личния ми живот. Опитвам се да игнорирам информациите, но те просто те заливат отвсякъде”, заяви пред журналисти той.

Също така Валери Божинов категорично отрече слуховете, че ще премине в редиците на „Левски” и дори вече е навлязъл в преговори с Наско Сираков. Той отправи специални поздравления към нападателя с № 10 и изказа уважения към синия тим, но също така заяви, че предпочита да играе навън. Допълни, че скоро ще се завърне „с гръм и трясък” на терена по начин, който ще накара и най – големите му врагове да замлъкнат.

източник: skandalno.net

Leave a Comment