Възхитителната Николета Лозанова проплака пред печатно издание, че мечтае да си роди още деца, но в момента няма тази възможност заради забрана. В същото време тя категорично отрече да е бременна и отхвърли всички публикации по този повод с нескрито възмущение и досада.

„Какво? Не, не съм бременна и не ми се гади през половин час. Почивката си с Валери прекарахме просто страхотно, аз съм си в отлична кондиция. Все таки – нищо ново под слънцето, за пореден път са ме забременили. Да, аз искам още деца, но в момента дори не мога да си помисля – просто не ми дават”, заяви плеймейтката и не пожела да уточни откъде идва загадъчната забрана.

Отявлени противници на Николета Лозанова пък коментираха по интернет форумите, че тя и едно дете не може да отгледа като света, а какво остава за повече. Припомняме, че наскоро една от бавачките на малката Никол разкри потресаващи факти за живота на семейство Бжинови. Жената разказа, че е измамена с няколкостотин лева от уж богатите представители на родния хайлайф и разкри, че се хранят единствено и само с полуфабрикати, шоколад и желирани бонбони.

Иначе към настоящия момент Николета и малката Никол са в България. Бившата плеймейтка се подготвя усилено за своето поредно участие в телевизионно предаване. По тозивъпрос обаче тя отново реши тактически да запази мълчание и не пожела да издаде за какво точно става въпрос.

източник: skandalno.net

Leave a Comment