Вики Политова, която е генерален и изпълнителен директор на телевизия Бтв съобщи всички новости, които предстоят през новия сезон.

След като лятото приключи и телевизията започне да излъчва есенната си програма изцяло с нови предавания, реалити формати, сериали и филми, този път медията ще заложи предимно на мнението на широката аудитория.

Заради големият зрителски интерес към българските продукции, от Бтв смятат най-гледаното време да бъде отделено точно на тях. Готвят се нови проекти, с които да бъдат приятно изненадани всички, които чакат с нетърпение българските сериали.

Няколко години наред турските сериали бяха едни от най-гледаните, но според Политова те вече са преживели своите големи върхове. Както всичко друго и тяхната мода малко по-малко отминава.

Не може да се отрече, че няколко години наред те бяха абсолютен хит и са носели голям рейтинг на телевизията, но от известно време насам българският зрител желае да гледа повече български продукции. Медията ще се съобрази с тези предпочитания и тази есен в праймтаймът ще се излъчват изцяло български филми и сериали.

Вики Политова твърди, че ще бъдат следени зрителските желания и излъчваните продукции ще бъдат съобразени предимно с техния вкус.

източник: pravda.bg

Leave a Comment