Родният футболист Ники Михайлов получи смъртна заплаха!

Самият той разкрива в телевизионно интервю, че е получил смъртни заплахи от 16-годишна обожателка, на която не е обърнал подобаващо внимание. А жълтите таблоиди дори отидоха и по-далеч в предположенията си- според тях вратарят на родните национали имал връзка с плеймейтката Мария Цветкова. 

Обаче Михайлов твърди, че дори не е виждал това момиче. Заради тази и други подобни истории се е наложи Ники Михайлов да ходи дори с охрана. Но гадните номера не свършват с това – много често е намирал автомобила си с нарязани гуми, дори е получавал и заплахи за убийство.

В отношенията с Алисия явно всичко е наред, тъй като фолк изпълнителката му има пълно доверие. Безоблачни са и взаимоотношенията с Валери – младши, синът на Алисия. Понеже Михайлов обичал доста да си поспива, малкият и майка му,  му лепнали прозвището Балу, пише blife.bg.

В плановете на футболиста е залегнало желание за реализация в някое от четирите най добри футболни първенства на стария континент. Може би Италия и Испания са добри варианти, защото и климатът и храната са окей. Михайлов разкри още, че добре че е имал шанс да излезе в чужбина, защото ако беше останал тук вероятно нямаше да е това, което е в момента.

източник: kliuki.bg

Leave a Comment