Лестер си избра тризначките и сега се пробва на всяка една от тях!!

 Ще гледаме „цуни-гуни” в Къщата – това е сигурно! Македончето Лестер даде заявка, че ще е много палав и още с влизането си призна, че копнее да пробва четворка. Разбира се, на мушката са Вяра, Надежда и Любов.

Лестер закачливо опипа Любов през панталона
Лестер закачливо опипа Любов през панталона

Никола отдавна си фантазира как го прави с тризначки, а сега му се е отдала идеалната възможност. Той има голямо желание да мачка чаршафите, а освен това от началото въобще не го свърта, личи си, че е готов на всичко да се прочуе с разкрепостеното си поведение в родината ни, както го е направил в своята.

Първоначално уж коментира в Изповедалнята, че харесва най-много Надежда, а ето че омагьоса Любов, пише kliuki.ws. „Явно ги е подпукал наред, а те лесно се манипулират”, кискат се форумци за тяхна сметка. Определено Лестер си е доста напорист и направо сряза Любов с репликата си: “Харесва ли ти да те свалям?”. Наперената победителка от „Биг Брадър” си глътна граматиката и се изчерви, а останалите само се наслаждаваха на сеира и се подсмихваха.

В “Биг Брадър” имаше тройка в джакузи, сега се очаква четворка в басейна

В мрежата вече търкат доволно ръце и са в очакване на страстните сцени в шоуто, които според всички са просто въпрос на време. Мнозина обаче смятат, че Лестер си пада женкар и въобще не таи нежни чувства към никоя от благоевградчанките, както те може би се надяват, особено Любов. „Прави го за купона, иска да се запише, а тия ще се вържат, само гледайте!”, „Направо се гаври с тях, явно разчита на чара си, а те уж много отворени, ама я ги виж как кълват!”, гласят реакциите на потребителите.

Leave a Comment