Традицията всяко значимо събитие на най – голямата музикална компания у нас „Пайнер” да бъде съпровождано от скандали и крамоли, бе спазена подобаващо и тази година. От около седмица насам, подопечните на инж. Митко Димитров са се хванали за косите, като този път причината е мегаконцертът по случай 12 –я рожден ден на дъщерната телевизия „Планета”.
Както и всеки друг път, събитието ще бъде отбелязано с галаконцерт – спектакъл в зала 1 на НДК, а в него ще участват над тридесет поп – фолк изпълнители. Очаквано, мегазвездите на „Пайнер” отново не можаха да си разделят времето за участие и направиха всичко възможно, за да си подлеят вода една на друга пред Шефа.


Концерт на Пайнер„Няма никаква разлика, никакъв напредък. Злобата и завистта е толкова голяма, че са готови да си извадят очите една на друга, само и само да пеят последни. Няма да цитирам имена, но три от певиците буквално се сбиха и драха вчера пред кабинета на г-н Димитров, не можахме да ги разтървем. Представям си какво ще бъде, като дойде време за музикалните награди”, споделя служител в столичния офис на компанията.
На последното издание на наградите, зрителите проследиха с особен интерес стълкновенията между Емилия и Анелия, Глория и Ивана, Преслава и Галена. Последните две принципно се водят добри приятелки, но заради напрежението и техните нерви не издържаха, което доведе до нечуван скандал.

източник: skandalno.net

Leave a Comment