Зара се появи у нас и се завъртя на светски събития, а околните се втренчиха в корема й, за да разберат колко е бременна

Зара от „Биг Брадър” се появи у нас!
След известно затишие около личността й, наскоро гръмна новината, че варненката е бременна.

Според слуховете, тя е заченала от Иван Танев – Универсалния, който има лоша слава заради контрабанда. Той обаче е женен за манекенката Цвети Бранкова и има 3 деца от нея.
Ето защо пикантната история обиколи целия столичен елит, а Зара беше заклеймена за нула време.
Родно предаване потвърди, че хубавицата очаква бебе, а Kliuki.net научи точно обратното. Засичаме Зара в идеална форма, от която по нищо не личи, че скоро ще ражда.
Или умело се прикрива, или наистина Зара не е бременна… Така стоят нещата и по нейните думи, а признание по въпроса тя прави за първи път. Тук са и ексклузивните снимки, от които ще се уверите как изглежда в момента скандалната моделка.
Несъмнено тя имаше връзки с няколко супер популярни мъжкари в България, а после изчезна и търсеше успех зад граница. Последно Зара се е подвизавала в Дубай, където всъщност се смяташе, че се е крила заради бременността си от Иван Танев. Засега Зара не споделя много за личните си перипетии, но поне с очите си забелязваме, че изпъкнало коремче няма.
Вижте сами как Зара се появи у нас и колко е бременна!

източник: kliuki.net

Leave a Comment