Зара от Биг Брадър е бременна, научи сензационно HotArena.net. Бившата на Христо Сираков е забила топ контрабандиста Иван Танев-Универсалния, който от години се укрива в Дубай заради измами.

Зара била в напреднала бременност и именно затова се пази от медийното внимание и отказа участие в Биг Брадър Ол Старс.

Връзката на Зара с Иван Универсалния е сериозна и двамата отдавна живеят заедно в арабските емирства. Макар че Танев, който е син на бившия земеделски министър от правителството на Жан Виденов, има съпруга и три деца, той не се замислил да направи и четвърто на палавата Зара.

Соченият за бос на бандата за ДДС измами „Универсалните“ е натрупал от далавери над 60 милиона лева, като сред ужилените е босът на „Литекс комерс“ Гриша Ганчев.

Като нелегален вносител на захар, олио, месо и други хранителни продукти, Иван Универсалния измамил Ганчев с 20 милиона лева, което принуди Гришата да затвори 4-те си захарни завода, писа „Всеки ден“.

Танев върти далаверите заедно с доведената щерка на бившия митнически бос Христо Кулишев – Мила Георгиева. Срещу двамата има подадена жалба за документална измама в особено големи размери.

Съпругата на Иван Универсалния – манекенката Цветелина Бранкова, пък се опитва да наложи на пазара модната си марка „Зебра“ и според запознати няма нищо общо с далаверите и ДДС измамите на мъжа си.

източник: hotarena.net

Leave a Comment