Емилия изпразва джобовете на обожатели в дискотеките

Емилия явно подлудява публиката не случайно. Нейните хватки да бъде интересна и провокативна дали се дължат на любовта към феновете или парите?!

Този въпрос силно вълнува мрежата, видя Kliuki.net. Клиенти в заведенията коментират, че със своето предизвикателно поведение по време на участия любимата на Коко Динев успявала да изтръска джобовете на обожателите си. „Почитателите изпадат в истерия и си загубват ума по нея, а някои по-заможни й бутат пачки в ръцете!”, споделят очевидци. Точно преди дни ви показахме как Емилия се озова едва ли не в екстаз от тълпата, която я наобикаляше цяла вечер и й засвидетелстваше своето уважение. Мъжете не спряха да се въртят около нея, а Емилия направо се почувства прималяла от вълнение. Тя се държеше за сърцето и не можеше да повярва какво внимание й се сипе от околните. Отгоре на това, както се забелязва и от снимките, същите тези доволни от изпълненията й, я обсипаха щедро с бакшиши.

Браво, така се правят пачки! После няма да се чудим защо силиконките измислят какви ли не щуротии само и само да приковат всички погледи върху себе си.

източник: kliuki.net

Leave a Comment