Последно време стават големи скандали из родните телевизии. Жалкото в случая е, че се разчуват из цяла България.

За отрицателно време Нова тв губи едни от най-хитовите си продукции, пишат lifestyle.bg и “Шоу”.  Преди време бе съобщено, че ТВ7 грабва Биг Брадър. Вече се уверихме, че новината, че Иван и Андрей се местят в ТВ7 не е поредният слух, а самата истина.

Малко след като видяхме новите лице от „Междинна станция” обаче от Нова обявиха, че Нана и „Съдебен спор” остават. Последната новина пък гласи, че бившата съпруга на продуцента Иван Христов – Вихра Петрова също ще се развихри в ефира на Нова тв. По всичко личи, че водещата е готова да се завърне в телевизията, след като бившият и новата му половинка го напуснаха. Новината обаче все още не е потвърдена със сигурност.

Преди време се разчу, че Венета Райкова и Карбовски също ще напуснат Нова тв и ще се прехвърлят в ефира на Бареков. Първоначалната информация гласеше, че водещите ще се съберат в ефира на  ТВ7 още след Нова година. Сега обаче се оказа, че договорите им с Нова тв са до август месец на 2013 година. По всичко личи, че все още има време за допълнителни уговорки и преговори, но за сега е обявено, че договорите им няма да се подновяват.

източник: razkritia.com

Leave a Comment