Над 700 души ще видят на живо кубетата на Васил Василев-Зуека и Димитър Рачков на 30 март. Тогава целият този народ ще се стече да ги поздравява за 10-ия рожден ден на „Господари на ефира“.

„Винаги сме правили пищни рождени дни, но този ще е най-зрелищен, защото това са си 10 години“, каза продуцентът на шоуто Джуди Халваджиян.

Отсега е поръчана 10-етажна торта, като на всеки етаж ще има по един телевизор, направен от захар.

Поканени са всички, които през годините са получавали миризливата награда „Златен скункс“. Гостенки ще са и всички адреналинки, танцували в популярното предаване.
Малко преди юбилея – в понеделник, в предаването като водещ ще се завърне Малин Кръстев.

Преди 10 години той и Зуека дават старта на шоуто. От другата седмица Кръстев ще води с Герасим Георгиев-Геро, тъй като Зуека и Рачков са заети в риалити шоуто по Нова тв „Като две капки вода“.

Освен че са водещи, двамата са и активни участници в предаването. Именно за номера им в сряда фризьор ги обръсна до голо и даже пуснаха кадри в ефира. Така Зуека и Рачков се дегизираха като дуета „Райт сед Фред“ (Right Said Fred) и изпяха хита I’m Too Sexy.

„Намалете малко прожекторите, че кубето на Зуека ме заслепява“, казал Рачков по време на репетициите. Така гологлави двамата ще ходят поне 3 месеца, докато вървят предаванията. Чак през ваканцията ще си пускат коса.

„Важното е, че половинките им – Ани и Мария Игнатова, ги харесаха. Иначе щеше да е доста неприятно“, казаха от екипа. Ани Вичева, приятелката на Зуека, дори му написала на бележка „Много си сладък“.

източник: 24chasa.bg

Leave a Comment