Водещата на „Предай нататък“ напусна ефира на Би Ти Ви

Наталия Симеонова напуска Би Ти Ви, твърди актуалната клюка. Популярната тв водеща успя да заснеме едва осем епизода на предаването си „Предай нататък“ преди да слезе от малкия екран. Само за осем седмици предаването й набра скорост и вече се радва на огромна аудитория. Според последните слухове обаче водещата е аут от малкия екран, твърдят от skandalno.net.

Истината обаче е съвсем друга и водещата далеч не е уволнена. Всъщност Наталия се оттегля за неопределено време, за да работи по новото си предаване. Поради усложненията около снимките на проекта тв звездата е принудена от обстоятелствата предварително да заснема всички истории. Както се оказва обаче това не може да стане в рамките на една седмица. „Всяка една серия е съставена от три отделни истории, за чието заснемане са необходими минимум две седмици. Работата е много и на практика няма как да снимаме седмица за седмица.“, издават от екипа на предаването.

Първите осем епизода трябвало да покажат има ли интерес към проекта. Рейтингите са доста високи и според запознати, формата ще има продължение. Засега обаче не е ясно, кога точно водещата се завърне в ефира, тъй като конкретна дата няма.

източник: kliuki.net

Leave a Comment