Няма вече хитри скечове за премиера на държавата, няма вече критики, няма го вече жалкия Кулеков с поглед на измъчено пале в „Шоуто на Слави“. Дългия изведнъж стана смирен и „гък“ не казва срещу правителството.

Подобно поведение е неприсъщо за Трифонов и историята на Славините ток шоута не помни подобно кротуване и одобрение на кабинета, видя HotArena.net.

Според запознати, Дългия е издал нареждане на подчинените си в никакъв случай да не плюят по премиера Пламен Орешарски и новото му правителство. Министър-председателят, БСП и ДПС са имунизирани от груби шеги, закачки и гаври в Шоуто на Слави. Нещо повече – Дългия дори открито заяви, че не подкрепя протеста и смята, че народът трябва да даде шанс на управляващите.

Когато течаха протестите срещу правителството на Бойко Борисов, Трифонов е задължил всички от екипа си да излязат на улицата и да скандират. Сега отгоре им е спуснато точно обратното, писа „България Днес“.

Че Дългия симпатизира на Орешарски, стана ясно още когато премиерът даде второто си интервю в „Шоуто на Слави“.

„Сигурен съм, че ваши приятели са ви питали добре ли сте да ставате премиер в такава ситуация в държавата. Затова и аз ви питам – г-н Орешарски, добре ли сте?! Да не сте луд?!“, мазничко и все така смирено попита Слави.

Той неколкократно подчерта в шоуто си, че симпатизира на новия премиер и желае успех на кабинета му.

Човек би си помислил, че Слави най-накрая е получил така мечтаните 50 процента от властта.

Ние не знаем… Вие как мислите?!

източник: hotarena.net

Leave a Comment