Фолк певицата Мария се похвали с най-новия си подарък от половинката си Християн Гущеров. Милионерската годеница се обзаведе с чисто нов автомобил по време на ваканцията си във Франция по случай именния си ден.

Изпълнителката, която в момента разпуска със семейството си в луксозна лятна вила в Сен Тропе, ангажирана от депутатския син специално за нея, си пусна снимки с новата си придобивка. Чисто нов спортен автомобил в любимия й червен цвят.

След като двойката се сдоби с Бентли и Майбах, по всичко изглежда, че певицата е получила още един подарък на четири колела. От известно време упорито се шушукаше, че певицата крънка половинката си за нова кола.

Двойката продължава ваканцията си във Франция, а Мария се радва, освен на вниманието на Гущеров и на компанията на дъщеря си Марая. Последните няколко седмици двамата обикаляха сами Европа, но накрая решиха да вземат и малката с тях във Франция.

След като пусна летния си хит „Любими ръце“ фолк звездата реши, че има спешна нужда от почивка. И заедно с Гущеров тръгна на обиколка из Европа.

Именният си ден певицата посрещна във вилата в Сен Тропе. Където очевидно милионерският син я е изненадал с новия автомобил.

източник: kliuki.ws

Leave a Comment