То, че гроздето, което е нависоко е винаги кисело, го знаят и децата, но големи жени и то с претенции да го доказват – е срамно! Омаскарената здраво в реалитито „Мис България 2013” моделка се показа в крайна сметка колко струва! Вместо да подкрепи сънародницата си, изказа симпатия към конкурентка!

Всички, които излязоха от Двореца, забравиха скандалите, но не и баровката Звезделина. Тя и не разбра как силикон, корекции и приказки за пари загубиха пред едно симпатично, но обикновено момиче от „другия” лагер.

В началото Нанси се ползваше с добрите чувства на моделката. Че кой ще тръгне да воюва със скромно девойче, което няма богати покровители. Но след като блондинката от Юнаците стана единствената, която имаше достойнство и смелост да й се опъне очи в очи, нещата се промениха. Като я избраха зрителите за „Мис България” – това й дойде в повече!

Звезделина още не е съвсем сигурна откъде е и отговаря по различен начин – от Дъбравио, Варна или София. Нанси с табелата „Горда съм, че съм от село Юнаците” отиде в Индонезия.

Затова пък силиконката забави коментара си, но удари така, че да боли! Вместо да лепи жалки прякори и квалификации като Евгени Минчев, брюнетката изтърси: „моята фаворитка за Miss World 2013 е Megan Young“.

Всички се възмутиха и от липсата на солидарност като българка и скритата обида. Дори да не харесва по свои причини победителката в родния конкурс, можеше да си спести публичния коментар, за да пожелае успех на някой, който да донесе успех на България в дните на изпитание. Звезделина обаче не смята, че дължи лоялност към никого, особено, ако е естествено красив.

Затова си избра фаворитка, която е смугла и брюнетка като нея, и случайно намира вулгарните снимки с банани за много смешни!

източник: kliuki.ws

Leave a Comment