Лили иска 25 бона на участие, Преслава не пада под 20.

Хонорарите на звездите по празниците вече са известни. Искате да поканите Лили Иванова? Пригответе си най-малко 25 000 лева и резервен вариант.

След като спечели почти милион от концерта си в „Арена Армеец“ естрадната прима сериозно се замисля дали въобще да пее на празниците. Поради което дори сумата от 25 000 лева може да се окаже недостатъчно примамлива, за да извие глас на микрофона по Нова година.

Васил Найденов също иска 25 бона за свой концерт. Певецът е затрупан с покани и още се чуди къде да пее в новогодишната нощ – Пловдив или Варна.

От друга страна фолк певицата Преслава няма дори да ви се усмихне за по-малко от 20 бона. Фолк певица №1 вече има три участия за Нова година във Велинград, където е ще вземе общо 50 бона. Които ще й осигурят няколко месеца спокойствие, пишат от „Блиц“.

Дует Ритон също са на участие по Нова година, но в планината. Поп звездите ще пеят в известен ски-курот за по 5 бона. А колежката им Йорданка Христова ще вземе същата сума за участието си на площад Батенберг в София. 10 000, за да пее пред столичани пък иска Графа. А колежката му Мария Илиева ще прибере 20 000 лева от концерта си в Пловдив.

Далеч по-скромни са Краси Радков, Любо Нейков и Димитър Рачков. Актьорите се навиват на ангажимент  само за по 4 бона. Изглежда кризата сериозно е ударила шоубизнеса тази година. Но както винаги големите звезди, продължават да държат високо мизата.

източник: kliuki.net

Leave a Comment