Златка потресе България със своята баровска регистрация на Мерцедеса си!

Силиконката благодари на д-р Енчев по нетрадиционен начин и изписа посланието на на колата си.

Това обаче въобще не се понрави на потребителите в мрежата, които остро я осъдиха за постъпката. „Не можеш да внушаваш подобни неща на момичетата! Как не те е срам?!”, „После се чудим защо девойките имат само една мечта – чифт изкуствени форми?!”, „Докога звездите ни ще изпростяват толкова?!”, четем сред реакциите на здравомислещите в нета.

Масово постъпката на Златка се приема като супер неадекватна и някои още не проумяват какъв е замисълът, въпреки че той е повече от прозрачен. От както Злати е с любовника си Миро лети на крилете на щастието и става все по-голяма непукистка. Гаджето й яко я спонсорира, а благодарение на него плейметката кара лъскав автомобил. Изцепката й минава всякакви граници и не се тълкува като невинна шега, както може би тя самата е очаквала.

Kliuki.net провери, че освен неприятности с грозните приказки по неин адрес, това може да й коства солидна глоба. Подобни надписи на регистрационните табели подлежат на санкция, която може да стигне до 1000 лева.

Възможно е Златка да е поставила само временно фалшива такава, но това също се третира като нарушение. Влюбената бургазлийка явно не се замисля за последствията и счита, че богаташът до нея ще покрие възможните рискове.

Вижте сами как Златка се изфука с баровската си регистрация на Мерцедеса си!

източник: kliuki.net

Leave a Comment