Тотална забрана да стъпва в някои от най-хитовите заведения по Черноморието има Камен Балбузанов – Куката, а покрай него – и гаджето му Русата Златка.

След кървавия екшън в „Час пик“ миналата седмица, управителите на заведенията са предупредили охраната си да не допускат плевенския крими герой, за да избегнат проблеми, научи HotArena.net. Според запознати обаче нареждането е спуснато не от шефовете, а от самия Димитър Желязков-Митьо Очите.

Той предупредил съдържателите на нощни клубове, че ако види Балбузанов в някое тяхно заведение, хората му ще го атакуват и ще потрошат целия обект, писа „Всеки ден“. Припомняме, че мелето в „Час пик“ бе провокирано именно от хората на Митьо Очите. Неговият доверен човек – несебърският наркобос Станимир Дидов – Стамбата, ударил с бутилка уиски в главата Камен Куката и му счупил черепа, писаха медиите. В същото време обаче Дидов твърди, че не само не е участвал в мелето, но и възнамерява да съди медиите, приписали му нападението срещу Куката. Другият спряган за основен участник в мелето – Христо Широков-Широката, също отрича да е имал нещо общо. На камерите пък в действителност не се виждало нито Стамбата, нито Широката да се включват в побоя, писа „България Днес“.

източник: hotnews.bg

Leave a Comment