След като половината фолк певици се изредиха да копират стила и визията на Виктория Бекъм, плеймейтката Златка Димитрова също реши да се пробва. Красавицата пусна снимка, на която буквално е копи на съпругата на Дейвид Бекъм.

Феновете смятат, че откъм прическа и скули, Златка е успяла да го докара. Но с огромните си устни тотално разваля приликата си с Пош спайс.

„Приличат си, но не съвсем“, коментират форумци в мрежата. И отбелязват, че подобно на други звезди и плеймейтката изглежда се е увлякла по манията да копира Виктория Бекъм.

Футболната съпруга открай време е пример за подражание на много родни звезди. Алисия, Николета Лозанова, Галена и дори Преслава се опитваха да копират Пош спайс в различни моменти от живота си. Поредната увлечена от тази мода се оказа Златка Димитрова. Плеймейтката в последно време упорито прави опити да смени имиджа си.

Първоначално Златка залагаше на визията на интелектуалка, като се появи с къса коса и очила. Както изглежда сега моделката е решила да влезе в ново амплоа. А дали с новата си визия “ала” Виктори Бекъм ще има по-голям успех тепърва ще видим. Феновете й вече изразиха мнението си по въпроса, като не всички са очаровани от новия й имидж.

източник: kliuki.ws

Leave a Comment