Златка Димитрова сменя професията. Красавицата официално обяви, че повече няма да се снима без дрехи, независимо какъв хонорар ще й предложат. Бъдещата тв водеща категорично затваря тази страница от живота си. И иска оттук нататък да я смятат за сериозен модел, а името й да бъде свързвано най-вече с новите й проекти в киното и телевизията.

Официално Златка твърди, че сама е взела решението да прекрати тези си изяви. По думите на плеймейтката тя самата е решила да стане „улегнала семейна жена“, а и новите й проекти просто няма й позволяват да се изявява в такъв вид пред камерите. „Съблечена не знам дали ще се снимам! Просто амбициите ми към друга професия няма да ми го позволят”, споделя Златка.

В столичния хайлайф обаче се чуха слухове, че не моделката, а настоящето й гадже има пръст в решението й да спре да се съблича. Приятелят й Миро не бил особено възхитен от факта, че и други ще се радват на хубавата Златка, освен него. И макар да не й е поставял ултиматум, плеймейтката избрала да се съобрази с него. И по тази причина вече няма да се съблича пред камерите.

Що се отнася до новото й професионално амплоа Златка все още не е решила какво ще прави, пишат от „Монитор“. Усилено се говори, че от март Злати става тв водеща в Нова. Засега обаче от телевизията официално потвърждение няма.

източник: kliuki.bg

Leave a Comment