Щурата плеймейтка получи изтеглен предварително меден месец и чисто нова кола.

Златка Златното момиче ни напуска!

Не плачете момчета, това е само за няколко дни. Както се казва „кратко романтично бягство”. Злати добре поработи изминалата година и даде всичко за зрителите на „Вип Брадър 2012”. За награда много жененият Миро сложи оръжие и я затрупва с подаръци!

Хубавицата, както винаги се похвали на стената си във Фейсбук. Крайно време е и аз да си дам малка почивка. Коледната ваканция в Италия ще ме зареди с релакс и желание за нови подвизи. Лошото е, че ще бъде само за няколко дни, но все пак е нещо”. Милото ни „разплакано момиче от реалитито ще вземе акъла на месните с атрактивна визия и форми, но за твърде кратко.

Въпросната екскурзия е само един от подаръците, които щедрият Миро й е подарил. Хубавицата два часа по-късно съобщи още по-интересна новина. Освен нови впечатления от зимна Италия ще се радва на чисто ново возило!

„Дядо Коледа ми каза, че ме чака в Германия и че много съм слушала и подаръкът ми дойде по-рано!!! 🙂 ”. Все бяхме чували, че добрият старец знае адресите на всички „лоши момичета”, но този път останахме просто изумени.

Единственото, което искаме е хубавото Злати да ни покаже снимки от романтичното си зимуване и „немския” подарък!

източник: kliuki.bg

Leave a Comment