Златка Димитрова отново остава без работа! От ръководството на Нова телевизия са решили да се отърват от хубавицата заради безумно ниски рейтинги. Както знаете, Златка в момента се изявява като водеща на съботното предаване “Какво искат жените” – дейност, която според зрителите изобщо не й се получава.

Във Фейсбук дори се появи дискусия коя е по-слабата водеща – Николета Лозанова или Златка. Всичко това, съчетано с и без това негативния имидж, който Златка си изгради след VIP Brother, дошло до гуша на шефовете на Нова, научиха от ХотАрена.

Точно затова те взели не твърде трудното решение да се отърват от плеймейтката. От септември месец предаването ще се излъчва без участието на брюнетката, ако изобщо се задържи на екран. Шоуто с водещи Златка, Джуджи и Кристина Патрашкова изобщо не се радва на особена популярност и като нищо да бъде махнато от екран.

Така с кариерата на Златка като водещ ще се приключи доста безславно. Припомняме ви, че от Нова телевизия дадоха повече от достатъчно шансове на звездата. Първоначално Златка трябваше да започне работа в „Горещо” при Венета Райкова, но последната се усети, че ще направи грешка и се отказа. След това пък Димитрова започна за кратко рубрика за ВИП новини в сутрешния блок „Здравей, България”, но некадърността й бързо я свали от екран.

Като последна възможност шефовете на Нова използваха лицето й за „Какво искат жените”, но липсата й на всякакви качества й коства и това място, коментират от телевизията.

източник: kliuki.net

Leave a Comment