Плеймейтката става бизнес дама

Златка Димитрова става бизнес дама. След успешните си изяви на големия и малкия екран, моделката реши да се посвети на спорта. Последното начинание на красавицата е да открие собствена фитнес зала.

Близки до обкръжението на Злати разкриват, че моделката ще открие новото съоръжение още тази пролет. Спортната зала ще отвори врати само след няколко месеца, а Злати ще бъде не само управител, но и вероятно треньор.

В момента плеймейтката тича да урежда документи, и сключва договори с доставчици на спортни стоки. Димитрова държала да притежава един от най-модерните фитнес центрове, но също така и да сключи изгодни споразумения.

И докато мнозина се съмняват, че моделката въобще е наясно как се управлява собствен бизнес, нейни фенове припомнят, че е дипломиран икономист. И макар Злати да търпи от време на време подигравки заради познанията си по география моделката определено демонстрира бизнес нюх и се ориентира, пишат от skandalno.net.

След като дълги години бе отдадена единствено и само на професията, Златка вече мисли за работа извън модния бранш. Екс моделката, която в момента е пример за много тийнейджъри изглежда е решила да впрегне популярността си за поредната добра кауза. И реши да се занимава със спорт.

източник: kliuki.net

Leave a Comment