Двете професионални красавици показаха на мъжете как се води безкръвна битка. Николета сдави Жени Калканджива на изпроводяк!

Двете професионални красавици тихо воюват от години, но конфликтът се разгоря с пълна сила от отново! Обвиненията на модната шефка преди време, че всяка миска се обявява за топ модел, а едновременно с това практикува най-древната професия, бяха позабравени. Но Калканджиева с убийствено самочувствие характеризира на пияна глава конкурентката си като несериозна жена без грам стойност. За капак в едно от първите си интервюта след излизането си от Базата разсмя публиката с твърдението, че Николета станала известна покрай скандалите си с нея.

Новоизлюпената водеща не оставя неразплатени обидите, независимо от това дали са на бившите на мъжа й или на някой друг. И с помощта на сценаристите, които й пишеха думите на дейли-епизодите и от личната си страница тя честичко клъвваше Жени.

За да нанесе последен удар и за да се отчете като победител, от сцената на „Къртицата” снощи обяви: „Всички разбраха коя е по-красива!”. Никой не си и помисли, че ставаше въпрос за облечените като пингвини Иван и Андрей.

Разбира се, Калканджиева предпочете да ръси ум и разум на висок тон от мястото си, но пък Николета публикува тяхна съвместна снимка, на която изглежда, че уж са заровили томахавките. Само, че почитателите на плеймейтката напомниха, че всяка красота губи влиянието си, когато е придружена от цветисти ругатни, крясъци и изкривено от алкохол лице!

източник: kliuki.ws

Leave a Comment