Моделът Моника Валериева се съблякла за снимка за корицата на MAXIM срещу доста сериозната сума от 10 000 лева хонорар. Тя казала, че за по-малко пари няма да смъкне долната част на бельото си, но редакторите с удоволствие й я броили. Снимката е доста интересна, защото тя позира с доста приличен сутиен, но под неяго е както я е майка родила. Всички мъже могат да се наслядят на добре епилираната й катеричка и да си пофантазират какво биха могли да направят с нея.


От своя страна моделката не само не се срамува от голотата си, ами и изключително се гордее с нея и сама пусна някои от снимките от сесията в профила си във Фейслбк. Направих страшо горещи снимки, похвали се тя. Едни от най-горещите, които съм имала досега и много се гордея, написа Моника и събра четирицифрено число харесвания. И доста неприлични предложения, на които не е ясно как е отговорила.
Валериева нашумя след слуховете, че има връзка с Валери Божинов. Дотогава тя си беше не много известен модел в Италия и малко известен в България. Но покрай Божинов всички се прочуват и стават личности от хайлайфа. Така и не стана ясно двамата само закачка ли имаха, гаджета ли бяха или не бяха и какво толкова се случи, че Николета избесня и започна да я преследва из интернет-пространството, което пък я направи още по-известна.
Някои даже наричат моделката двойничк на Николета и наистина има прилика, която допълнително вбесява футболната съпруга. Лозанова сега не може да отвърне на удара, защото нма как да се съблече за някое списание. Не, че нещо се срамува, а просто ще й замине телевизионната кариера, която току що започва.

източник: skandalno.net

Leave a Comment