В миналото любовницата на Тачо Зорница Линдарева съвсем не е била това, което виждаме в момента, разбра HotArena.net.

Нашумялата напоследък манекенка, която временно отне съпруга на Жени Калканджиева, в миналото е била доста пухкава и сигнално руса тийнейджърка. Въпреки излишните си килограми, „кака Зорче“ и тогава е събирала мъжките очи. Носила се е с маркови дрешки, които били осигурени от заможните й родители.

Моделката е учила в кв. „Люлин“ (97-мо СОУ), където още преди завършването си е вплела в мрежите си сина на първия български космонавт Георги Иванов. Иван Иванов дори бил кавалер на пищната тогава девойка на абитуриентския й бал.

Теглото на Линдарева тогава е достигало до 90 кг., което било голям комплекс за нея, споделят съседи от квартала. За период от 10 години грешницата толкова се е променила, че единственият й отличителен белег в момента е фамилията й. Фиданката, която сега виждаме, е резултат от много спорт и екстремни диети. Освен тези познати методи, за сегашната й визия, също е допринесла й пластичната хирургия. Източници споделят, че само в устата й са „имплантирани“ пари, с които съвсем спокойно човек може да си купи „Мерцедес“, пише в. „Уикенд“.

Освен силикона в устните и гърдите, Зорница е махнала и плаващите си ребра. Диетите докарали на моделката сериозни здравословни проблеми. Била е на границата между булимията и анорексията, но наскоро спомена, че този неприятен за нея момент вече е останал в миналото.

Влизайки в живота на светските личности, Зорница съвсем забравила приятелите си, с които е отраснала, разказват дружките й от кв. „Люлин“.

За тези, които изобщо не я познават, стана ясно, че грешницата Зорница се е грижила подобаващо за блудния мъж на Жени Калканджиева, и още по скандално – за детето й. Изпирала и гладила дрехите им, готвила любимите им гозби.

Запознанството на Стефан и Зорница се случило на детска площадка. Манов е впечатлил моделката с дълбоката си откровеност, още в самото начало не е прикрил факта, че е женен.

30-годишната любовница втрещи зрителите на „Горещо“ с твърдението си, че Калканджиева сама е събрала „прилежно“ багажа на сина си, когато съпругът й е обявил, че се изнася и взима със себе си и детето. Жени бе споменала в интервю, че си е мислила, че тогава Тачо е отишъл при приятел, а „кака Зорче“, както я наричал малкия Жорко, спомена, че се е знаело предварително при кого всъщност е (при нея).

По думите на манекенката стана ясно, че има голям опит в ролята на втора цигулка. Неведнъж е имала връзка с женени мъже. Дори признава, че в повечето случаи тя е била зарязваната, но въпреки това Линдарева поддържа на доста високо ниво самочувствието си.

източник: hotarena.net

Leave a Comment