Зрители спират да гледат „Тази сутрин” заради новите водещи – Генка Шикерова и Константин Караджов!

Във форумите се чете масово недоволство срещу избрания тандем, който ще замести избягалите от бТВ Анна Цолова и Виктор Николаев, научи Kliuki.net.

Генка и Константин в момента преминават тестове, за да се появят утре рано в ефир и да успеят да завладеят аудиторията, писа изданието chudesa.net. „24 часа” разкрива, че за партньор на Шикерова е сочен и Евгени Генчев, който е бивш кадър на „Здравей, България” по Нова телевизия. В момента той е част от екипа на Лора Крумова за предаванията „Тази събота” и „Тази неделя”.

Окончателният вариант, на който са се спрели от медията, обаче е Генка Шикерова и Константин Караджов, които след броени часове ще кажат „Добро утро” на верните фенове на блока на бТВ.

Много от тях всъщност вече се насочиха към конкуренцията, тъй като „Тази сутрин” изненадващо прекъсна през август и загуби постоянната си публика.

Анна Цолова и Виктор Николаев се бяха превърнали в безапелационни любимци и сега ще радват ранобудните българи от екрана на Нова телевизия. По-високото заплащане привлече известните лица и те прекратиха договорите си с бТВ. Явно, че телевизията ще търпи сериозни загуби от липсата на тяхното присъствие, коментират потребители. Реакциите им в нета са показателни: „С вашето мълчание и цялата „мистериозност” около спирането на „Тази сутрин” завинаги ме отказахте от Вашата телевизия, която за пореден път доказа, че не е телевизия на българите!”, „бТВ, докато спахте през август, ме загубихте за сутрешния блок!”.

Дебютът на Генка Шикерова и Константин Караджов в сряда съвпада с връщането на народните представители след ваканцията. Предстоят протести, контрапротести и парламентарен контрол, което допълнително ще утежни задачата на новите водещи.

Възможно е „Тази сутрин” дори да продължи по-дълго от обичайното. Кой ще ги гледа и дали няма да стартират при тотален бойкот, тъй като съществува вероятност фаворитите Анна Цолова и Виктор Николаев да се включат за първи път по Нова телевизия също в сряда, ще разберем съвсем скоро.

Така или иначе зрителите вече се канят, че спират да гледат „Тази сутрин” заради новите водещи – Генка Шикерова и Константин Караджов!

източник: kliuki.net

Leave a Comment