19-годишната Нанси Карабойчева е най-вероятната победителка в конкурса „Мис България”. През изминалия месец тя се е превърнала в абсолютна любимка на зрителите и на продуцентите на шоуто, разбра HotArena.net.

В момента хубавицата от село Юнаци се радва на огромна зрителска подкрепа и нищо чудно да успее да спечели короната за най – красива българка.


„Нанси е страхотна. Не се изложи нито веднъж, държи се на положение и не се срамува, че е от село. За разлика от останалите момичета, тя не плете интриги. Почти 100 процента сме сигурни, че тя ще спечели конкурса”, издават хора от организационния екип.

Най – голям шанс след нея да грабне короната има Джулия. Получените за нея есемеси също никак не са малко. Очаква се между двете момичета да има сериозна битка на финала, за да бъде избрана по – добрата.

В оспорваната битка големи шансове за победа има и Даниела, като висок процент от зрителите сочат именно нея като своя фаворитка. Миглена и стюардесата Адриана също са от любимките на почитателите на красотата.

Борбата за короната е оспорвана. На чия глава ще бъде положена, ще узнаем много скоро, пише „Всеки ден”.

източник: hotarena.net

Leave a Comment